Home

  • Inspectii Video in Conducte
    Inspectii Video in Conducte

     Compania BIO TECH s.r.l. activează în domeniul apei din anul 2004. Pentru a veni în sprijinul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare şi administratorilor resurselor de apă, dar şi ai infrastructurii de gospodărire a apei, compania BIO TECH s.r.l. este membru ARA din anul 2007.

     Ne-am profilat pe inspectii video de calitate pentru conducte si retele de canalizare. Scopul inspectiilor video este de a detecta defectiunile si neconformitatile din retelele vechi de conducte de canalizare precum verificarea conductelor de canalizare recent executate pentru receptia finala a lucrarilor intre executant si beneficiar.

     Serviciile noastre sunt efectuate cu echipamente de ultima generatie, sisteme ce ofera imagini si inregistrari de inalta calitate. Echipamentele folosite de echipa de profesionisti BIO TECH pentru video inspectia retelelor de canalizare au o flexibilitate in utilizare foarte mare de la 250 mm diametru pana la 2000 mm.

Inspectii video in conducte DN250 – DN2000

Inspectii video in conducte DN250 - DN2000

Majoritatea sistemelor motorizate pentru inspectii video sunt complexe si voluminoase. Multe dintre acestea sunt greu de transportat, instalat,…

Inspectii video in puturi – R-Cam 1000

Inspectii video in puturi

Deoarece un put este, de cele mai multe ori, o investitie semnificativa, aparitia unei probleme poate avea rezultate serioase…

Reabilitari, curatari puturi si recuperari utilaje 

Reabilitari, curatari si recuperari utilaje

La construirea unui nou put de apa (1), invelisul tubular, fundul putului si invelisul de pietris nu trebuie sa…